Use the form below to register your account.

GOLDEN LAND GOUTOS

Τι γίνεται όταν αντί για Πόρτο Χέλι γράφεις «Porto Heli»

Τι γίνεται όταν αντί για Πόρτο Χέλι γράφεις «Porto Heli»

Τι γίνεται όταν αντί για Πόρτο Χέλι γράφεις «Porto Heli»

Στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli οι μέρες περνούν κοσμοπολίτικα

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, καλοκαιρινά πάρτι, Πόρτο Χέλι, διαμονή
To Πόρτο Χέλι ισχυρίζεται πως ανήκει στην ελληνική Ριβιέρα. Το πρωτότυπο είναι ότι το εννοεί, σε αντίθεση με πολλά μέρη τις Ελλάδας που διεκδικούν κάτι από Κυανή Ακτή ή Ριβιέρα γενικότερα. Όταν πριν δύο χρόνια προσγειώθηκε στην περιοχή η μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της εταιρείας Nikki Beach, το Πόρτο Χέλι έγινε Porto Heli και πήρε τη θέση δίπλα στα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα παγκοσμίως. Από το Ντουμπάι, την Αλικαρνασσό και το νησί Koh Samui στον κόλπο της Ταϊλάνδης, το ξενοδοχείο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli έφτασε μέχρι τον κόλπο της Αργολίδας ανανεώνοντας τον αέρα της περιοχής.
image Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του Πορτοχελίου ταίριαξε απόλυτα με τη φιλοσοφία των Nikki Beach, που φημίζονται για τα θρυλικά πάρτι και την πολυτελή διαμονή, και υποδέχτηκε ένα ξενοδοχείο-προορισμό δύο μόλις ώρες μακριά από την Αθήνα. Είτε οδικώς, είτε μέσω θαλάσσης, το γραφικό Πόρτο Χέλι και το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli αποτελούν ιδανικό προορισμό διακοπών συνδυάζοντας χαλάρωση και έντονη διασκέδαση. image Η μέρα ξεκινά με πρωινό στο Café Nikki, όπου αργότερα σειρά έχουν οι γευστικές δοκιμές. Το comfort food, στην ωραιότερη εκδοχή του, δέχεται πινελιές υψηλής γαστρονομίας κι όταν έρθει η ώρα της παραλίας το Beach Club έρχεται πρώτο. Η πισίνα αποτελεί την ιδανική επιλογή για βουτιές και κοκτέιλ όσο ο resident dj ανεβάζει την ένταση της μουσικής και δίνει το έναυσμα για μεσημεριανά πάρτι κάθε μέρα. image Αν αναζητάς ένα κατάλυμα που θα σε γαληνέψει, οι επιλογές δεν περιορίζουν. Το μικρότερο δωμάτιο είναι 50 τ.μ., ενώ οι πολυτελείς σουίτες προσφέρουν μοναδική θέα στη θάλασσα και εσωτερική διακόσμηση που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για πραγματική ηρεμία και ξεκούραση. image Εκτός όμως από το δωμάτιο, οι νύχτες ανήκουν δικαιωματικά και στοPearl Rooftop, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου , όπου φιλοξενεί σχεδόν κάθε βράδυ ξέφρενα πάρτι παρέα με εκπληκτικό σούσι και ασιατικά πιάτα. image Αν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να παραλείψεις φεύγοντας, αυτό είναι το Nikki Spa. Μασάζ δίπλα στη θάλασσα και στιγμές αυθεντικής αναζωογόνησης χάρη στις εξαιρετικές θεραπείες της Elemis, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις οτιδήποτε πίστευες για τη χαλάρωση.
Info: Θέση Παραλιακή, Πορτοχελίου – Κόστα, Πόρτο Χέλι, 21061, Κρανίδι, 2754098500, www.nikkibeachhotels.com/en/porto-heli
4
Contact me
message
whatsapp